New Shamballa Workshop 21-25 Oktober 2020

chalice well

New Shamballa – Villkorslös Kärlek

Vi bär alla på nyckeln inom oss själva.Nyckelns hemlighet finner vi i New Shamballa i villkorslös kärlek när vi startar upp uppstigandet i processen att vi är ett.
Vi människor har minnen lagrat i vårat DNA som säger att vi är separerade från enheten.Det har hänt mycket på jorden sedan många tusen år tillbaka ,då vi mänskliga varelser tappade tron och tilliten till oss själva och det har fortsatt att vara så i oss av olika anledningar. Upplysning och uppstigande är en process att återvända till av att vara ett.Vi är redan gudomligt perfekta , men tror vi på det ?


Villkorslös Kärlek är en öppning till att känna och se dess ursprung.
Det är Shamballas hemlighet att komma i kontakt med den källan och det är gåvan i New Shamballa Workshop.Denna workshop certifierar dig till Multidimensionell Healer.

Allt vi behöver är villkorslös kärlek , att känna att allting är som det är och bara vara i det och njuta av livet i total balans , harmoni , glädje och kärlek inom dig själv , omgivningen och allt man står på,ser,hör och berör. I villkorslös kärlek släpper kroppens egna självläkande krafter taget om det som begränsar den.

Kursen innehåller :

New Shamballas historia
Vad är Shamballa och hur använder vi det i vardagliga livet
Rening av Karma med Ärkeängeln Mikael
Utbyte av helande
Meditation med Galaktiska Raser
Övningar med Kanalisering
13 dimensioner av skapelsen
13 initieringar i Villkorslös Kärlek
Affirmationer för framtiden
Gemensam meditation för att Tjäna Världen

Välkommen att deltaga i 5 dagars kurs i New Shamballa som är fantastiskt underbar och ger dig/er ett sätt att leva våra liv medvetet med varsam kärleksfull disciplin.En inre resa till den innersta kärnan och du fylls med visdom och kunskap och utvecklas här på jorden.

new-shamballa-rainbow-heart-h-uniquedesign.com

 Plats : Cumbria United Kingdom plats meddelas senare erbjuds online via Zoom beroende på vad som sker i världen

 Datum : 21 – 25 Oktober 2020

 Tid : 10 – 17 alla 5 dagar 

 Ingår : Manual ,Kaffe/te ,vatten vid fysisk kurs .Online via Zoom skickas Manual och certifikat och information via email

 ♥  Investering : 5 300

 ♥  Anmälan senast den : 30 September med depositionsavgift med 900 till Helena Ferm Tlf nr : 0046 (0)70-2473797    044 7484770635

Depositionsavgiften är ej återbetalninsbar

Inkvartering : Jag hjälper gärna till med rekommendationer , du ansvarar för all bokning själv ,resor , externa kostnader

Hjärtligt Välkomna 

Helena Ferm
00447484770635

mailto:helenaudesign@gmail.com

www.h-uniquedesign.com 
www.newshamballa.com