The Golden Heart Merkabah of Creation – 12-18 November 2018

heartmath-institute

The Golden Heart Merkabah of Creation Basic and Advanced 7 Day Workshop

Merkabah är en av de mest kraftfulla meditations övningar som finns på planeten just nu.Det var den mest heliga och hemliga läran som lärdes ut i skolorna av mystik i Egypten och Grekland. Kraften av Merkabah finns i all livs form och har ärvts ner i sin egen skapelse av de Gyllene Talen.De gyllene talen finns i alla pyramidiska och geometriska former. De finns i alla organiska livsformer. Genom att lära sig att aktivera och spinna vår egen Merkabah ( Mer betyder ljus , Ka betyder Ande och Ba betyder kropp , så bildas en bro mellan det högre och den lägre intelligensen som tillåter en prägling av den gudomliga ljuset.Det höjer vår andliga vibration ,lär oss,helar oss och skapar en regnbågsbro av högre kommunikation.Det är erfarenheten av kroppen av ljus som uppstiger från högre kungariken och bjuder in livets kraft av människan till att vakna upp och bli integrerad med den universiella intelligensen.Merkabah är att uppnå uppstigande i detta liv.Genom att aktivera vår egna individuella Merkabah enligt den gudomliga ordningen så gör vi alla runtomkring oss en tjänst och för det kollektiva medvetandet och för mänskligheten och vi börjar också att få instruktioner från Broderskapets ljus och vi blir lärare av världen.Genom Merkabah flödar ljus ner genom ditt DNA och aktiverar koderna av uppstigande som finns lagrade i vårat medvetande ,så att din själ inser sitt uppdrag i detta liv.Det som också finns lagrat i våra kroppar är den holografiska representationen av alla inkarnationer som vi har haft på denna planet.Vi har alla varit inkarnerade på jorden i speciella tider ,vilket gör att vi har en helhet med oss som har skapat ett nät av erfarenheter.Genom uppstigande processen ,kommer det här nätet att aktivera en höjning av jordens multidimensionella vibration , utanför tid och rum.
Här finner ni all information på sidan Merkabah : http://h-uniquedesign.com 

Plats: Reikikällan Dunkers – Mälby , Lilla Mälby  i Malmköping
Datum : 12 -18 November 2018
Tid : 10 – 17:30 alla dagar 
Investering : 6 900
Ingår : Manual , certifikat/diplom Kaffe/Te ,Vatten 

Anmälan : senast den 12 Oktober  !!! Bokningsavgift med 1 300  är bindande och ej återbetalningsbar. Kontakta Helena Ferm på 070-2473797  & 0044-7484770635

email : helenaudesign@gmail.com

 

Är du redo att förändra ditt liv ? Kom och gör det nu ? Detta är en livsförändrande resa som har sin början inombords och som sprids utanför dig själv och vidare ut i det oändliga ….

Hjärtligt Välkomna ♥

 

sphinx-cairo-egypt-the-golden-heart-merkabah-pf-creation-7dayworkshop-www.h-uniquedesign.com